Visum Turkije Spoed Aanvraag

Gaat u vandaag of morgen op reis naar Turkije en heeft u nog geen visum geregeld? Vraag dan uw visum met spoed aan zodat u op tijd uw visum binnen heeft. Indien u bij het visum turkije formulier aangeeft dat u met spoed het visum wilt ontvangen zal u het visum binnen 15 minuten ontvangen. Zo heeft u op tijd uw visum Turkije binnen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Visum Turkije met spoed ontvangen

Voordat u het visum formulier gaat invullen is het verstandig om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Als u op onze website bent ziet u rechtsonderin een blauw rondje met een wit chatvenster, klik op dit blauwe rondje en neem contact op met onze klantenservice die 24/7 voor u klaar staan. Vraag hier of u kan beginnen met uw spoedaanvraag. Indien uw toestemming krijgt kunt u de aanvraag afronden en zal u het visum binnen 15 minuten ontvangen.

Vraag hier je visum met spoed aan

Binnen 15 minuten je Visum Turkije binnen

Kosten van een spoedaanvraag

U hoeft slechts 5 euro extra te betalen voor een spoedaanvraag van uw visum. Of u voor één persoon met spoed een visumaanvraag doet of dat u voor 6 personen met spoed een visumaanvraag doet maakt voor de prijs niet uit, die blijft slechts 5 euro.

Levertijd Visum Turkije Spoed

Als u een spoedaanvraag heeft ingediend dan zal u het visum binnen 15 minuten ontvangen. Vraagt u het visum voor Turkije zonder spoed aan dan kunt u het visum meestal binnen 12 uur verwachten. Gaat u vandaag of morgen naar Turkije op reis dan raden wij aan om aan te geven dat u het visum met spoed wilt ontvangen. Zo bent u zeker van een goede reis naar Turkije.

Visum per Post?

U kunt aangeven dat u het visum ook per post wilt ontvangen. Indien u het visum met spoed besteld en u wilt het ook per post ontvangen dan zal dit één tot twee werkdagen duren. Indien u op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 17.00 uw spoedaanvraag heeft ingediend zal u de volgende dag uw visum per post ontvangen.